Wat we doen

Als we bewegen, kunnen we veranderen. Wij zijn al jaren lang thuis in  de markt van verandering. Op het gebied van klimaat, energie en voedingstransitie. Wij spreken met bewoners en betrokkenen. Dat helpt om inzicht te krijgen hoe u kunt interveniëren.  Wij kunnen het volledige proces van duurzame bewustwording begeleiden van interne opleiding tot inspiratie-avonden.

 

Gedragsverandering

Weerstand zal er altijd zijn. Maar met behulp van diepte-interviews halen we de innerlijke drijfveer boven. Dus aanpak op maat. Dan maken we campagnes die leuk en gemakkelijk zijn! Die garant staan voor blijvend duurzaam gedrag. Campagnes met gamification en het vergelijken van prestaties (hebben mijn buren een lagere energierekening?). Daar maken we grote slagen mee.

Klimaatcoach

Vraagt u zich af waarom er zo weinig over klimaatverandering wordt gesproken? Wilt u meer weten over klimaatpsychologie? We leren dat door echte aandacht, dus door echt te luisteren je hoort wat de ander raakt. En dan kun je een brug slaan. De brug naar intrinsieke motivatie. En dat volgt het moment dat jij gaat aanpakken! Workshop Op de sofa bij de klimaatcoach.

 

 

 

 Transitieproces

Speelse ideeën om uitdagingen aan te gaan en je te helpen plannen voor de toekomst. Impacte en waardencreatie staan voorop. De transitie is geen technisch verhaal, maar een sociaal verhaal. Bewonersparticipatie. Belang van bewoners Ja, het is duur en wat gaat het ons opleveren? meer wooncomfort, werkgelegenheid en onafhankelijkheid. Duurzaamheid communiceren via lokale innovatieve bedrijven vinden we een interessant traject. Duurzaamheids bewustwording intern traject. We hebben alle medewerkers nodig. Hoewel niet iedereen overtuigd is van de noodzaak. daarom willen we de mensen leren kennen.

 

Workshop Samen met bewoners naar een gasvrije wijk. 

We zetten de bewoners centraal en helpen jou samen te werken met bewoners. Met hulp van verbindings’rituelen’ en storytelling. Niet de energietransitie staat centraal, nee de (sociale) leefbaarheid van de hele wijk.

 

Lezing Van Grondstof tot stekker.

We vertellen het ‘onzichtbare’ verhaal. Fossiele brandstoffen zijn niet zichtbaar door ondergrondse leidingen. Met een verhaal maken we het zichtbaar.

 

En we bieden u ook

Organiseren van Duurzame Events

In 2015, 2016 en 2017 organiseerden wij de Duurzame Week Boxtel samen met stichting Transitie Boxtel en diverse andere ngo’s en met de gemeente.

De Klimaatkwis

Hoi! Ik ben een tekstblok. Klik hier om de tekst te bewerken en eigen tekst toe te voegen. Niets ligt vast, je kunt het altijd weer veranderen.